Diensten

Ik geloof dat ieder mens uniek en bijzonder is.

Zon

Workshop “Vind je bezieling”

Heb je het gevoel dat je vast loopt? Emotioneel, mentaal en/of spiritueel? Of misschien wel heel praktisch? Je wilt zo veel meer, maar het komt er niet uit. Of je weet misschien niet meer in welke richting je het “geluk” of het “succes” moet zoeken?

Mijn doel is cliënten te helpen helderheid en inzicht te krijgen in zichzelf, in hun bestemming en levensdoel en te helpen concrete stappen te zetten op hun pad er naar toe. Hun droom helder te krijgen en te helpen die droom om te zetten in werkelijkheid.

De workshop “Vind je bezieling” kan je hierbij helpen. Ieder mens heeft een bijzonder talent op een bepaald gebied. Waar je hoogst intuïtief en zuiver weet. Daar ligt je bezieling.

Het is een normale ontwikkeling dat je bezieling in de eerste helft van je leven meer naar de achtergrond verdwijnt, omdat je dan bezig bent met het opbouwen van je persoonlijkheid, met leren hoe je een bestaan voor jezelf kunt opbouwen. Ongeveer rond je 35e ga je weer op zoek naar meer bezieling in je leven, omdat je meer voldoening wilt ervaren. Meer je hart wilt gaan volgen, je passie.

In deze workshop leer je jouw bezielingsprofiel, gebaseerd op je persoonlijke geboortehoroscoop, kennen. Je krijgt zicht op welk gebied jouw bijzondere talent ligt. Welke natuurlijke vermogens je daarbij helpen, maar ook in welk aangeleerd gedrag je telkens weer vervalt. Vind de weg terug naar je essentie en naar jouw bestemming.

Kosten: € 50,00 p.p.

Data: vrijdagmiddag 29 april of zondagmiddag 1 mei 2016 (van 13:00 – 17:00 uur) in Galerie Koopmans te Earnewâld.

Geef je hier op of vraag om meer informatie.

Ik ZIE dat unieke en bijzondere in jou.

Horoscoopconsult

Je persoonlijke horoscoop is een tekening van de planeten aan de hemel op het moment dat je geboren bent vanaf je geboorteplaats. Deze tekening is een blauwdruk van jouw uniek energiepatroon.

Een horoscoopconsult duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt evt. van tevoren specifieke vragen stellen, b.v. over beroepskeuze of relaties (man/vrouw, ouder/kind, baas/ werknemer etc.). Aan bod kunnen komen de kenmerken van je persoonlijkheid, je talenten, valkuilen, waar je kracht ligt en hoe je meer in je kracht kunt gaan staan, hoe je omgaat met relaties en wat je bestemming is.

Ook kun je kiezen voor een jaarprognose, waarin we ontwikkelingen en thema’s in het komende jaar bespreken. Je krijgt het consultgesprek digitaal of op een CD mee naar huis, zodat je het altijd nog eens rustig af kunt luisteren.

mandala_2_198464

 

Tarieven:
Horoscoopconsult € 120,00
Jaarprognose € 99,00

Geef ruimte aan jouw unieke en bijzondere bezieling!

Coachingstraject

In een coachingstraject, gebaseerd op jouw unieke persoonlijke horoscoop, ontdek je jouw eigen kracht en mogelijkheden en leer je deze concreet in te zetten.

In een eerste, gratis en vrijblijvend, intake-gesprek onderzoeken we je specifieke wensen.
Wanneer je besluit een coachingstraject met mij aan te gaan, dan bepalen we samen het aantal gesprekken en de tijdsperiode (b.v. 5 gesprekken om de 2 weken). Aan de hand van een concreet stappenplan werken we aan een van tevoren vastgesteld doel.

Je zult zelf in deze periode ook aan de slag gaan met huiswerkopgaven. Tussentijds contact via e-mail en/of telefoon kan nodig zijn en is bij de prijs inbegrepen.

light-person-woman-fire

Deze manier van werken brengt een proces van bewustwording en inzicht op gang en verschaft helderheid, zodat je steeds meer jouw“innerlijk licht” kunt laten schijnen.

Tarieven:
1e intakegesprek gratis en vrijblijvend
Voorbereiding horoscoopduiding (eenmalig) € 50,00
+ per gesprek (aantal in overleg) € 65,00

 

 

 

Bewaren