Een nieuw jaar, nieuwe kansen…

Zo voelt 2017 wel echt voor mij. Voor een heleboel mensen was 2016 een zwaar jaar met veel tegenslagen, slecht nieuws, werden velen geconfronteerd met levensbedreigende ziektes en/of de dood in de directe omgeving.

Maar ook was 2016 een jaar waarin velen op zoek waren naar een persoonlijke eigenheid en de daarbij horende hoogst persoonlijke levensdoelen, ongeacht wat “de maatschappij” daarover te zeggen had.

Dit nieuwe jaar gaat voor mij heel spannend worden.

Maandag 23 januari ga ik een week lang een intensieve opleiding doen waarvan ik denk-hoop-verwacht dat het bij mij een cruciale transformatie teweeg zal brengen. Het betreft de Creatrix® opleiding van het Institute of Women International in Australië. Deze opleiding wordt voor de tweede keer in Nederland gegeven; het betreft een gloednieuwe werkmethode.

Toen ik er voor het eerst iets over las op Facebook (you’ve just gotta love Facebook!) was ik meteen geïntrigeerd.
Het ging over snel, makkelijk en pijnloos mentale en emotionele blokkades opheffen, specifiek voor vrouwen. Daar ben ik al mijn hele leven naar op zoek, maar ik dacht niet dat dit mogelijk was.

Ik vind het nog steeds bijna niet te geloven dat dat werkelijk bestaat.

Zoals de heersende mening in psychologenland altijd benadrukt, heb ik ook altijd gedacht dat veel psychologische problemen vaak al jaren en soms tientallen jaren bestaan en gewoontepatronen en afweermechanismen worden.
En dat je die dus niet zomaar even in één keer/gesprek/sessie kunt veranderen. Dat dat logischerwijze ook een lange tijd van gerichte inspanningen/therapie/werken aan jezelf nodig heeft om dit soort negatieve gewoontepatronen te kunnen doorbreken en blijvend te kunnen veranderen.
Toch begin ik steeds meer te geloven dat ook op dit gebied een nieuw tijdperk is aangebroken. En ja, laat ik het maar zeggen: dat heeft alles te maken met het Watermantijdperk. Ik ben tenslotte niet voor niets astroloog 😉 Dit is een tijd waarin sommige ontwikkelingen en veranderingen bijna geforceerd versneld lijken te worden.

Alsof het universum de boel hier en daar een beetje op zijn kop zet om er voor te zorgen dat bepaalde doorbraken nu gerealiseerd gaan worden. Zodat er weer groei kan ontstaan in vastgelopen patronen en processen.
Dit speelt zeker op dit moment in mijn persoonlijk leven. Ook ik voel me vastgelopen in mijn leven. Ondanks de enorme persoonlijke ontwikkeling die ik al heb doorgemaakt (want ja, ik kom van ver). Toch worstel ik nog steeds met dezelfde minderwaardigheidsgevoelens als 10, 20, 30 jaar geleden. Durf ik me nog steeds niet zichtbaar te maken in de wereld.
Niet echt handig als je een astrologie- en coachingspraktijk hebt, daarnaast ook nog creatieve ambities hebt en wilt slagen als zelfstandig ondernemer.
Daarom waag ik nu de sprong in het diepe. Puur op intuïtie heb ik me aangemeld voor deze opleiding.

Bring it on, ik ben er helemaal klaar voor: voor Sharon 2.0!

Wordt 2017 voor jou ook een heel nieuw begin? Van “the new YOU”? Voel je al van alles kriebelen maar heb je het gevoel dat het er nog niet uit komt? Ik vind het leuk om te horen of je dit ook herkent en waar je in dit alles staat!

Of wil je weten hoe ik jou zou kunnen helpen met het loslaten van je mentale en emotionele blokkades?

Laat dan hieronder een reactie achter of stuur me een berichtje. Ik hoor graag van je!

Wil je mijn ervaringen van deze opleiding volgen, houd dan mijn Facebookpagina of dit blog in de gaten.

Namasté,
met liefde en mededogen,
Sharon signature

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 thoughts on “Een nieuw jaar, nieuwe kansen…

  1. Ik weet waar je vandaan komt en ik gun je die Sharon 2.0 zo van harte! Ik kan niet wachten om te horen wat het effect zal zijn van je opleiding! Ik hoop dat ik een beetje met je mee kan liften. Maar ook al had je die geweldige ontwikkeling niet doorgemaakt, of zou de ontwikkeling hier stoppen, dan nog blijf je de allerbeste vriendin van de hele wereld!
    Je hebt dit stuk prachtig en krachtig geschreven. Ik ben ook wel in voor een jaar van transformatie.

    1. Wat lief, dank je wel. Je maakt me aan het blozen… Ik ben blij met jou als hartsvriendin in mijn leven, en hoe onze ontwikkelingen altijd gelijk op lijken te gaan. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.