Diensten

Ik geloof dat ieder mens uniek en bijzonder is.

Zon

Workshop “Vind je bezieling”

Heb je het gevoel dat je vast loopt? Emotioneel, mentaal en/of spiritueel? Of misschien wel heel praktisch? Je wilt zo veel meer, maar het komt er niet uit. Of je weet misschien niet meer in welke richting je het “geluk” of het “succes” moet zoeken?

Mijn doel is cliënten te helpen helderheid en inzicht te krijgen in zichzelf, in hun bestemming en levensdoel en te helpen concrete stappen te zetten op hun pad er naar toe. Hun droom helder te krijgen en te helpen die droom om te zetten in werkelijkheid.

De persoonlijke 1-op-1 workshop “Vind je bezieling” kan je hierbij helpen. Ieder mens heeft een bijzonder talent op een bepaald gebied. Waar je hoogst intuïtief en zuiver weet. Daar ligt je bezieling.

Het is een normale ontwikkeling dat je bezieling in de eerste helft van je leven meer naar de achtergrond verdwijnt, omdat je dan bezig bent met het opbouwen van je persoonlijkheid, met leren hoe je een bestaan voor jezelf kunt opbouwen. Ongeveer rond je 35e ga je weer op zoek naar meer bezieling in je leven, omdat je meer voldoening wilt ervaren. Meer je hart wilt gaan volgen, je passie.

In deze workshop leer je jouw bezielingsprofiel, gebaseerd op je persoonlijke geboortehoroscoop, kennen. Je krijgt zicht op welk gebied jouw bijzondere talent ligt. Welke natuurlijke vermogens je daarbij helpen, maar ook in welk aangeleerd gedrag je telkens weer vervalt. Vind de weg terug naar je essentie en naar jouw bestemming. Dit noem ik de astrologische weg tot worden wie je bent!

Kosten: € 150,00

De workshop kan zowel in persoon als via Zoom of Skype plaatsvinden.

Ik geloof dat ieder mens uniek en bijzonder is.

Horoscoopconsult

Je persoonlijke horoscoop is een tekening van de planeten aan de hemel op het moment dat je geboren bent vanaf je geboorteplaats. Deze tekening is een blauwdruk van jouw uniek energiepatroon.

Een horoscoopconsult duurt ongeveer anderhalf à twee uur. Je kunt evt. van tevoren specifieke vragen stellen, b.v. over beroepskeuze of relaties (man/vrouw, ouder/kind, baas/ werknemer etc.). Aan bod kunnen komen de kenmerken van je persoonlijkheid, je talenten, valkuilen, welke patronen en thema’s je in je leven tegen komt, waar jouw persoonlijke kracht ligt en hoe je meer in je kracht kunt gaan staan, hoe je omgaat met relaties en wat je bestemming is.

Ook kun je kiezen voor een jaarprognose, waarin we ontwikkelingen en thema’s in het komende jaar bespreken, waardoor je je goed kunt voorbereiden op het komende jaar. Je krijgt het consultgesprek digitaal toegestuurd, zodat je het thuis altijd nog eens rustig af kunt luisteren.

mandala_2_198464

Tarieven:
Horoscoopconsult € 150,00
Jaarprognose € 150,00

Geef ruimte aan jouw unieke en bijzondere bezieling!

Astro-Coachingstraject

In een coachingstraject, gebaseerd op jouw unieke persoonlijke horoscoop, ontdek je jouw eigen kracht en mogelijkheden en leer je deze concreet in te zetten.

In een eerste, gratis en vrijblijvend, intake-gesprek onderzoeken we je specifieke wensen.
We nemen aanvullend verschillende levensgebieden onder de loep. Wanneer je besluit een coachingstraject met mij aan te gaan, dan bepalen we samen het aantal gesprekken en de tijdsperiode (b.v. 5 gesprekken om de 2 weken). Aan de hand van een concreet stappenplan werken we aan een van tevoren vastgesteld doel.

Je zult zelf in deze periode ook aan de slag gaan met huiswerkopgaven. Tussentijds contact via e-mail en/of telefoon kan nodig zijn en is bij de prijs inbegrepen.

light-person-woman-fire

Deze manier van werken brengt een proces van bewustwording en inzicht op gang en verschaft helderheid, zodat je steeds meer jouw“innerlijk licht” kunt laten schijnen.

Tarieven:
1e intakegesprek gratis en vrijblijvend
Totale prijs van het coachingstraject is afhankelijk van je vraag.
Mail me vrijblijvend voor meer informatie.

Ik ZIE dat unieke en bijzondere in jou.

Dromen- en Berenwegwijzer

Dit is een  persoonlijk 1-op-1 coachingsgesprek (in persoon of via Zoom/Skype) speciaal voor vrouwen, waarin ik samen met jou je dromen in kaart breng en waarin ik je ook echt groot laat dromen, los van alle kaders. Om vervolgens al jouw beren op de weg in kaart te brengen, inzicht te geven in de rode draad die hierin te vinden is, maar die je zelf in je eentje niet snel ziet. We bespreken wat je zou kunnen doen om die beren op de weg weer het bos in te sturen. Als hulpmiddel gebruik ik hierbij ook je persoonlijke horoscoop. Deze geeft daarnaast ook extra informatie over jouw bestemming in het leven.

Zo’n gesprek geeft waardevolle diepgaande inzichten en meer duidelijkheid in welke weg je wilt gaan en hoe je dit kan aanpakken, een praktische wegwijzer naar het manifesteren van je dromen dus. Ook geef ik in dit gesprek een hele praktische visualisatie-oefening die je zelf kunt toepassen in situaties waarin je je onzeker voelt of niet goed durft.

Tarieven:
Dromen- en Berenwegwijzer: € 150,00

Geef ruimte aan jouw unieke en bijzondere bezieling!

Vrouw-voel-je-vrij-Programma

Dit programma is een  persoonlijk 1-op-1 coachingstraject (in persoon of via Zoom/Skype) speciaal voor vrouwen, waarin je jezelf op een snelle, pijnloze en makkelijke manier bevrijdt van blokkades, negatieve emoties, stress, belemmerende overtuigingen en negatieve stemmetjes in je hoofd (head chatter). Hierbij maak ik ook gebruik van jouw persoonlijke astrologische geboortehoroscoop, die waardevolle inzichten geeft over jouw blokkades en over jouw zieledoel en bestemming in je leven waardoor je nog sneller bij je kern komt. Zodat je eindelijk kunt worden wie je bent onder al die lagen conditioneringen, onzekerheden en negatieve patronen en je meer ontspannen en met rust in je hoofd in het moment kunt zijn.

Samen stellen we van tevoren jouw gewenste resultaat vast en daar gaan we voor.
In ongeveer 10 tot 12 sessies in 12 tot 16 weken (dit varieert per persoon, het is een programma op maatwerk, dus specifiek op jouw behoeften afgestemd) werken we op een speelse manier samen met je onderbewustzijn en je eigen innerlijke wijsheid om de negatieve lading op bepaalde emoties en overtuigingen weg te halen. Tegelijkertijd stel je jezelf weer in verbinding met de diepe wijsheid die al in je zit, waardoor je al tijdens en steeds meer na dit traject bewust kunt gaan kiezen voor het tot uitdrukking brengen van wie jij werkelijk bent.

Zodat je 100% je ware zelf kunt zijn, je jezelf niet meer tegenhoudt om te doen wat je graag wilt en veel meer op je vrouwelijke intuïtie zult gaan varen. Een ervaring die ik iedere vrouw van harte gun.

Wil je hier meer over weten? Bel of mail me dan om vrijblijvend te bespreken hoe dit programma er voor jou en jouw specifieke uitdagingen uit kan komen te zien en wat de kosten zullen zijn (vanwege het maatwerk kan dit per persoon verschillen).

Bewaren