Over mij

Ik geloof dat ieder mens uniek en bijzonder is.
Radix

De astrologische persoonlijke geboortehoroscoop is een waardevolle blauwdruk van iemands unieke energiepatroon, een bouwtekening en routekaart in één.

Ik geloof dat ieder mens de opdracht heeft om zich persoonlijk te ontwikkelen, om persoonlijk te groeien door middel van bewustwording. Bewustwording van wie je bent, van je gedachten, gevoelens en gedrag. Bewustwording van je authentieke ik versus je aangepaste, sociaal-maatschappelijk gewenste ik.

Hier heb je relaties met andere mensen voor nodig, die je kunnen spiegelen en waar je mee van gedachten kunt wisselen, die over en weer emoties en/of bepaald gedrag oproepen.

En hoe meer bewustwording je krijgt, hoe meer je boven jezelf uitstijgt.

Ik ZIE dat unieke en bijzondere al in jou.

Ik zie dat unieke en bijzondere al in jou. En ik wil je graag ondersteunen bij het omhoog halen daarvan.
Ik kan je met een consult en/of coaching op basis van je persoonlijke geboortehoroscoop helpen je bewust te worden van jouw unieke missie, je ware levensdoel, je in contact brengen met jouw authentieke ik.

Daarnaast bied ik speciaal voor vrouwen een Vrouw-voel-je-vrij-Programma aan, waarin je jezelf bevrijdt van blokkades, negatieve emoties en belemmerende overtuigingen. Zodat je 100% je ware zelf kunt zijn, je jezelf niet meer tegenhoudt om te doen wat je graag wilt en veel meer op je vrouwelijke intuïtie zult gaan varen. Een ervaring die ik iedere vrouw van harte gun.

Om in contact te komen met jouw eigen bezieling, jouw uniek innerlijk licht. Dat zie ik als mijn missie.

Geef ruimte aan jouw unieke en bijzondere bezieling!

SharonMijn naam is Sharon van Beek, 56 jaar, astroloog, intuïtief coach, Creatrix® Transformologist®. Getrouwd met kunstschilder Gosse Koopmans, wonend in een sfeervol pand (tevens lijstenmakerij, galerie, kadowinkel en atelier van Gosse) op het Groninger Hogeland met onze twee katten Gina en Tosca.

Al meer dan 25 jaar beoefen ik astrologie met veel enthousiasme. Ik was meteen geboeid door de inzichten die ik hier door verkreeg. Sindsdien heb ik meerdere astrologie- en coaching/procesbegeleidingsopleidingen, workshops en lezingen gevolgd.
Daarnaast heb ik mezelf vooral emotioneel, mentaal, psychologisch, intuïtief en spiritueel ontwikkeld door middel van o.a. verschillende therapie-vormen, The Work van Byron Katie en voice dialogue. Mede door het intensief bestuderen van het gedachtegoed over de wet van aantrekkingskracht of beter gezegd de wet van resonantie van vele bekende mensen zoals Barbara Sher, Bob Proctor, Joe Vitale, Neale Donald Walsche, Daniel Rechnitzer, Esther en Abraham Hicks e.d. heb ik een visie en werkwijze ontwikkeld, waarbij ik al deze verschillende elementen met elkaar combineer.

In januari 2017 heb ik de opleiding tot Creatrix® Transformologist® gevolgd, een revolutionaire methode speciaal op vrouwen gericht om jezelf te bevrijden van blokkades, negatieve emoties en belemmerende overtuigingen. Dit heeft bij mij een enorme transformatie teweeg gebracht, waardoor ik veel meer in mijn eigen kracht sta en waarmee ik nu ook andere vrouwen mag helpen.
“Change a woman and you change a family.
Change a family and you change a community.

Change a community and you change the world!”


Bijna 20 jaar werkervaring in uiteenlopende functies in het bedrijfsleven hebben mij veel inzicht gegeven. Inzicht in verschillende mensen, werksituaties, werkplekken, samenwerkingsverbanden, functies, werkprocessen en -procedures, klanten en servicegerichtheid. En niet op de laatste plaats inzicht in het langdurig herstelproces van een burn-out ten gevolge van ervaringen met seksueel misbruik in mijn jeugd.

Elke kleine, grote, nare én mooie ervaring die ik heb gehad, heeft mij waardevolle lessen geleerd. Heeft mij sterker gemaakt. Heeft in mij een enorme gedrevenheid wakker gemaakt om mensen te willen begrijpen. Om alle soorten gedachten, emoties en gedrag te willen begrijpen. En astrologie heeft mij daarin enorm geholpen. Eerst om mezelf te leren begrijpen en vervolgens om anderen te leren begrijpen. Ik ben dankbaar dat al die levenservaring nu extra toegevoegde waarde geeft aan mijn werk als astroloog, intuïtief coach en Creatrix® Transformologist® en wat ik voor mijn klanten kan betekenen.

flowers line

Bewaren